WIN EEN STUDIEBEURS T.W.V. €1.500 MET JE PWS!

Stuur voor 1 februari je profielwerkstuk in naar de Junior Fellowship wedstrijd van het Rijksmuseum. 

 


Meer info

Kung Fu Panda

Door Kimberley

Zin in actie en humor? Dan is de nieuwe animatiefilm “Kung Fu Panda” echt iets voor jou! Met de stemmen van Jack Black, Jackie Chan, Angelina Jolie en Lucy Liu, mag je deze zomerhit echt niet missen. Ik nam alvast een kijkje…

Het verhaal gaat over Po, een pandabeer die een grote fan is van Kung Fu, maar zelf in de noedelwinkel van zijn vader werkt. De 5 grootste Kung-Fu vechters, “De furieuze vijf” (Tigress, Viper, Crane, Monkey en Mantis) staan in de rij om uitverkoren te worden tot Drakenstrijder, de krachtigste Kung-Fu-meester allertijden, die als enige de "drakenrol" mag lezen. Als Po door toeval wordt gekozen, gelooft niemand dat hij er klaar voor is, zelfs Po niet. Hij zal echter wel moeten, want Tai Lung, de gemeenste Kung-Fu schurk, is net ontsnapt uit zijn privé-gevangenis, en alleen Po kan hem stoppen.

Kung Fu Panda heeft echt de mooiste animatie-actiescenes tot nu toe. De gevechten spatten van het scherm, en zijn sneller dan ooit tevoren. Ook de humor van Jack Black geeft de film kleur. Hij past echt precies in de rol van de gedwongen held, Po. Kung Fu Panda is echt de moeite waard!

Wil jij deze film ook zien? Doe dan nu mee met de prijsvraag!

Gepubliceerd op 29 juni 2008