Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Je hebt schoenen, en je hebt schoenen…

Je hebt schoenen, en je hebt schoenen…

Door

Vandaag ben ik met een vriendin naar de stad geweest. Ik móest namelijk nieuwe schoenen hebben, aangezien ik van één paar de rits met mijn lompheid kapot heb getrokken, en bij een ander paar hangt de zool eraf. Maar dat is helemaal niet erg. Die schoenen waren niet meer zo in de mode en mijn hobby is winkelen, dus ik zorg altijd wel dat mijn schoenenvoorraad netjes wordt bijgehouden. Ik de schoenenwinkel in, en ik heb me kapot gelachen. Ik heb voor jullie een prachtige topvijf gemaakt van de meest monsterlijke schoenen aller tijden. Echt lachen!

1: Kitsch, kitsch, kitsch, en nog een kitsch.
2: Deze schoen heeft een aparte functie: stofzuigen. Nou, ik kan je vertellen dat ik nog liever op een normale stofzuiger ga staan dan dat ik deze lompe klompen aantrek. Dank u vriendelijk.
3: Hierbij flitst er één vraag door mijn hoofd: ‘hoe valt hier in GODSNAAM op te lopen??’ Wie durft..
4: Hier moet ik nou écht van huilen.
5. Denk aub niet dat ik deze monsters met één teen aanraak!

Ik zal jullie snel weer op de hoogte houden van mijn winkelavonturen, want ik moet binnenkort ook nog een nieuwe zomerjas, jurk, slippers, ketting, bikini, zonnebril, rokje, broek, topje, pet, oorbellen.. ooh scheiße, ik draaf weer door hè?




TADAAAA! Mijn aanwinst! Wat vinden jullie ervan?

Gepubliceerd op 3 juni 2007
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie