Je hebt schoenen, en je hebt schoenen…

Door Eline

Vandaag ben ik met een vriendin naar de stad geweest. Ik móest namelijk nieuwe schoenen hebben, aangezien ik van één paar de rits met mijn lompheid kapot heb getrokken, en bij een ander paar hangt de zool eraf. Maar dat is helemaal niet erg. Die schoenen waren niet meer zo in de mode en mijn hobby is winkelen, dus ik zorg altijd wel dat mijn schoenenvoorraad netjes wordt bijgehouden. Ik de schoenenwinkel in, en ik heb me kapot gelachen. Ik heb voor jullie een prachtige topvijf gemaakt van de meest monsterlijke schoenen aller tijden. Echt lachen!

1: Kitsch, kitsch, kitsch, en nog een kitsch.
2: Deze schoen heeft een aparte functie: stofzuigen. Nou, ik kan je vertellen dat ik nog liever op een normale stofzuiger ga staan dan dat ik deze lompe klompen aantrek. Dank u vriendelijk.
3: Hierbij flitst er één vraag door mijn hoofd: ‘hoe valt hier in GODSNAAM op te lopen??’ Wie durft..
4: Hier moet ik nou écht van huilen.
5. Denk aub niet dat ik deze monsters met één teen aanraak!

Ik zal jullie snel weer op de hoogte houden van mijn winkelavonturen, want ik moet binnenkort ook nog een nieuwe zomerjas, jurk, slippers, ketting, bikini, zonnebril, rokje, broek, topje, pet, oorbellen.. ooh scheiße, ik draaf weer door hè?
TADAAAA! Mijn aanwinst! Wat vinden jullie ervan?

Gepubliceerd op 3 juni 2007
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS