En de winnende concierge wordt...

Door Scholieren.com

Henk, Will of Niels! Morgen wordt de uitslag bekend gemaakt van de Conciërge van het jaar verkiezing 2007. De verkiezing is opgezet door CNV Onderwijs, Scholieren.com en de NCRV om de vaak voor lief genomen conciërges eens in het zonnetje te zetten. Zowel leraren als leerlingen konden hun favoriete conciërge inschrijven. De drie overgebleven finalisten moeten nog één dag in spanning afwachten. Scholieren.com sprak met de PR-teams van de drie genomineerde conciërges. Lees snel wat Niels, Will en Henk bijzonder maakt....

Niels
Conciërge Niels is méér is dan een conciërge. Marco, uit het PR-team, vertelt dat Niels naast zijn conciërgewerk ook nog acteur is bij een toneelgezelschap. De leerlingen mogen hem zelfs aanspreken met de naam van één van zijn theatertypetjes: Meneer Niels. Ook is de altijd vrolijke Niels iemand die alleen maar geeft en zelfs zijn eigen werk neerlegt om leerlingen te helpen. Waarom moet Niels winnen? Marco: “Niels is de hipste, aardigste en meest behulpzame conciërge en hij mag daarom best wel eens in het zonnetje gezet worden!”

Will
Conciërge Will hij heeft iets magisch om zich heen hangen. Elke keer als Will in de school gespot wordt, fleurt hij de leerlingen met zijn gorilla-achtige verschijning op, zo legt Rob uit Wills PR-team uit. Will is in de school een soort vaderfiguur, maar dan wat minder streng. Hij zorgt dat leerlingen niet te laat komen en hij staat altijd voor iedereen klaar. Waarom Will moet winnen? “Wij willen er zeker van zijn dat Will zich gewaardeerd voelt!” aldus Rob.

Henk
Conciërge Henk is een speciale conciërge aangezien hij alles gezellig weet te maken. Iris uit Henks PR-team zegt dat hij meer betrokken is dan andere conciërges. Hij is daarnaast erg vrijgevig: hij deelt vaak dropjes en thee uit. Henk zorgde dat het schoolgebouw veel gezelliger is geworden. Tijdens de examens ging hij zelfs met gevaar voor eigen leven op het fietspad naast de school brommers tegenhouden, zodat de examenleerlingen niet gestoord werden. Iris: “Een Henk in de morgen is een dag zonder zorgen!”

Winnen
De wedstrijd is nu in de spannendste fase beland. Alle drie de genomineerde conciërges hebben immers hun eigen speciale kwaliteiten. Nog één dag wachten en we weten of Will, Henk of Niels zich dé conciërge van 2007 mag noemen.

Gepubliceerd op 13 november 2007
ADVERTENTIE
Zo verlaag je jouw stress voor een toetsweek!

Deze week is natuurweek. Samen met hogeschool Van Hall Larenstein laten we zien wat jij kunt studeren waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het behoud van de natuur. Reporter Isa zocht uit hoe het beste kunt ontspannen als je stress hebt. Op de landingspagina lees je nog veel meer over natuurstudies.

Alles over natuur