Event - inactief Drum Rhythm Festival - Special

Event - inactief Drum Rhythm Festival - Special

Door

Sinds 1991 is het Drum Rhythm Festival één van de meest innovatieve pop- en dance festivals van de wereld. Op 24 en 25 mei maakt het Java eiland in Amsterdam plaats voor een multiculturele kookpot vol house, jungle, hiphop, reggae, drum ’n bass en soul. Alles is welkom. Als het maar hip en nieuw is.
Telkens weer op zoek naar de oorsprong van het ritme en de avontuurlijke geluiden van nieuwe muziek, is voor deze 11e editie weer een ijzersterk programma samengesteld. Zo is er op vrijdag plaats voor de swingende soul van Macy Gray en mag Orishas het publiek opzwepen voor een Cubaans hiphop feest. Het Zweedse Royksopp, bekend van de hit Eple, en het Haarlemse hiphop collectief Relax, staan ook voor vrijdag op het affiche.

[plaatje0]

Ex-Fugee Wyclef Jean opent de zaterdag. De La Soul, één van de meest invloedrijke hiphop artiesten, speelt later op de avond in dezelfde tent. Het Weense duo Kruder & Dorfmeister zal op diezelfde avond hun unieke mix van lounge, trip-hop en dub aan het Drum Rhythm publiek ten gehore brengen.
Paradiso en de Melkweg verzorgen op beide dagen veelbelovende afterparty’s, met grote namen uit DJ-land (o.a. DJ Shadow).

[plaatje1]

Dagkaarten voor het festival kosten € 35,-. Voor € 60,- krijg je een kaart voor twee dagen. Kijk op drumrhythm.com voor het volledige programma van het Drum Rhythm Festival 2002.
Gepubliceerd op 16 april 2002
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu