Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

CD-recensie Di-rect - DVD: Di-rect in Indonesia

CD-recensie Di-rect - DVD: Di-rect in Indonesia

Door
DVD
Kijk, zo kan het ook. Je hebt bands (neem een U2) die een DVD uitbrengen voor een onnoemelijk hoog bedrag met heel veel features waar je niks aan hebt.
Di-rect pakt het anders aan. Di-rect zet op een goedkope DVD enkel een documentaire en een videoclip plus Making Of en dan is het ook een leuke DVD. Voor de fans dan.

Avontuur
Het is natuurlijk heel wat. Di-rect op promotiebezoek in Indonesiƫ. Nederland blijkt niet het enige land waar jonge meisjes warmlopen voor de leuke muziek (lees: het uiterlijk) van Jamie, Spike, Bas en Tim. Samen met hun manager, een technicus, een mevrouw van de platenmaatschappij, een supporter en een stel bodyguards beleeft Di-rect een hele mooie week met radio-interviews, televisie-presentaties, persconferenties en enkele optredens.

Conclusie
De inhoud van de DVD is voor fans erg leuk. Jamie wakker zien worden of Spike horen vertellen over zijn stijve penis is een must, of lust, voor elk meisjes-oog. Naast de documentaire staat de videoclip van Adrnaline er ook nog op.
Het idee achter de DVD is misschien beter dan de inhoud; weinig poespas waardoor de DVD een stuk goedkoper is.
Tip voor andere bands: Zet geen documentaire op de DVD, maar alleen een concert. Naar de troep die er voor de rest op staat kijkt toch niemand. Dat is alleen leuk voor de recensent die de DVD gratis krijgt. Gepubliceerd op 28 januari 2003
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu