Dat verdient een bloemetje

Dat verdient een bloemetje

Door

70.000 klachten bij het LAKS, iedere dag gaat er wel weer wat vreselijk mis, ergens in Nederland in een gymzaal. Meest tragische verhaal van deze week: twintig VMBO'ers die door een foutje van hun school (Jan Arentsz in Zuid-Scharwoude, Noord-Holland) de verkeerde stof voor hun examen geschiedenis leerden. In plaats van de geschiedenis van de twintigste eeuw, leerden ze over Nederland en Indonesië. Auw, onze condoleances voor de betrokken leerlingen - zeker nu de Onderwijsinspectie heeft gezegd dat ze het zullen moeten hebben van de herkansing.

Maar, de andere kant van het verhaal is: 70.000 klachten betekent dat minstens 130.000 examenkandidaten nog niet geklaagd hebben. Er gaat ook heel veel goed. Al die lieve conciërges die koffie en thee rondbrengen. Surveillanten die speciaal schoenen met stille zolen aantrekken.

Ga er eens voor zitten en bedenk één ding waarvoor jouw school een bloemetje verdient.


youtube:VvUr54A_gKw

Gepubliceerd op 28 mei 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie