Credit Crunchies

De krediet crisis brengt niet alleen negatief nieuws. Om deze sombere tijden wat aangenamer te maken heeft een Londens warenhuis een nieuw chocolaatje op de markt gebracht.

Kredietcrisis chocolade
En hoe toepasselijk heet het chocolaatje: Credit Crunch. Letterlijk vertaald als Krediet Crisis. In het Londens warenhuis staan de schappen al vol, en wonder boven wonder wordt de chocolade ook nog verkocht.

Boven het budget
Waarschijnlijk gaan de Credit Crunchies zo snel over de toonbank omdat mensen vrolijkheid nodig hebben in deze tijden. Zoals je liefdesverdriet weg eet met chocolade, eet je nu je economische problemen weg.
Eerlijk gezegd denk ik niet dat de hype rond de chocolade nog lang zou duren. De fabrikant heeft ze wel een toepasselijke naam gegeven. De prijs is niet heel toepasselijk. Zo'n vijf euro per zakje is wel een beetje boven het budget van tegenwoordig.

Supermarkt of warenhuis?
Ach, het is leuk bedacht. Maar na een maand zullen de Londense gewoon weer naar de supermarkt gaan en chocolade kopen voor een paar cent. Want, zeg nou eerlijk: elke stuk chocolade maakt je vrolijker toch? Of ze nou Credit Crunchies heten of van een B-merk van de supermarkt zijn.

Gepubliceerd op
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je PWS of Sectorwerkstuk?

Heeft jouw PWS of Sectorwerkstuk een link met het Rijksmuseum? Stuur je werkstuk dan vanaf december in voor de Junior Fellowship profielwerkstukwedstrijd van het Rijksmuseum. En maak kans op € 1500 en een traineeship!