Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Event - inactief Bad Candy - Prijsvraag

Event - inactief Bad Candy - Prijsvraag

Door
Bad Candy
De Zweesde producers Johan Ramström en Patrik Magnusson hebben wel een paar maanden vakantie verdiend. Ze hebben de afgelopen tijd geprobeerd de stoere punkchicks van Bad Candy lang genoeg in de studio te houden, zonder dat ze de boel afbraken. De nieuwe single You Are Not My Father is uit, en de meiden zijn klaar voor een lange, hete zomer. Met jou.

[image:1:center:Snoep-punk?]
Prijsvraag
Win! kaartjes voor een optreden van Bad Candy, waarbij je ook nog eens backstage mag om met de meiden te kletsen over snoep en gitaren. Hard gillen om handtekeningen mag ook, natuurlijk.

Wat moet je doen?
Maak je eigen Bad Candy tattoo. Teken, knip, plak, photo-shop... Alles mag, als het maar jouw eigen werk is.

Waarheen?
Stuur je inzending voor 18 juni naar muziek@scholieren.com.

Wanneer?
De winnaar krijgt zo snel mogelijk bericht. De datum van het optreden (26 juni) staat nog niet helemaal vast, de precieze details mailen we uiteraard naar de winnaar. Gepubliceerd op 27 mei 2004
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu