Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Eindopdracht blok 2

Beoordeling 5.2
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 226 woorden
  • 8 december 2003
  • 17 keer beoordeeld
Cijfer 5.2
17 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
De Denkpen – Jij denkt, hij pent! Waar het bij u een gedachte blijft is het bij ons een opdracht! Ben je het schrijven ook zo zat? Je pent je suf en nog mis je aantekeningen. Overal een laptop mee naar toe nemen is ook niets. Dan hebben wij voor u de oplossing! De denkpen! Door middel van een klein klemmetje die u gemakkelijk in uw haar klemt leest hij uw gedachten. Vervolgens stuurt hij het (natuurlijk draadloos) naar de pen en die schrijft het voor u op. Iedere pen heeft een eigen frequentie zodat uw pen niet opschrijft wat uw buurman denkt. Moeilijk? Het is even wennen maar na een uurtje oefenen heeft u het gegarandeerd onder de knie. En na enkele uren schrijft u alles foutloos met behulp van de ingebouwde zeer geavanceerde spellingscontrole. De pen schrijft op alle oppervlakken, hij werkt zelfs als u in de auto zit of als u het papier op een onregelmatige ondergrond heeft liggen. Het enige wat u hoeft te doen is de pen boven het papier houden op de plaats waar u de tekst wilt. Door hem op de computer aan te sluiten kunt u verschillende lettertypen opslaan (er is ruimte voor maximaal 10 lettertypen). Met één klik op de knop gaat u naar het volgende lettertype. Koop hem dus snel, en bij twijfel weet de denkpen het wel!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.