Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.

Het RIVM zoekt scholieren (13 t/m 17) die niet roken EN scholieren (18 jaar of ouder) die wel roken of e-sigaretten/shisha-pen gebruiken. Voor een onderzoek. Vergoeding is €30,- + reiskosten. Lees meer en meld je aan!

Paranormale dingen, bestaan ze of niet?

Levensbeschouwing

Werkstuk

Je zou het zo vergeten in examentijd, maar het is bijna zomervakantie!
Wil jij zonder ouders maar mét vrienden op reis? Zonnen en uitgaan aan de Spaanse Costa, keiharde actie in Zweden, feesten op Sziget Festival, of je Engels bijspijkeren in Brighton. Je vult de vakantie in naar jouw wensen én je hoeft je niet druk te maken om alle organisatorische rompslomp, zoals eten en activiteiten, want de reisleiding regelt alles. Check Freestylevakanties.nl.
8.2 / 10
3e klas vwo
  • Anoniem
  • Nederlands
  • 496 woorden
  • 1427 keer
    10 deze maand
  • 7 november 2007
Levensvraag: paranormale dingen, bestaan ze of niet?

Paranormale dingen, iedereen heeft er wel eens van gehoord. Je hebt mensen die kunnen voorspellen wat er straks gebeurt, en het klopt ook nog. Die mensen hebben een speciale gave. Daar heb ik erg bewondering voor. Ook zijn er mensen die met dieren kunnen praten. Als dieren weggelopen zijn, kan hij/zij met de dieren praten en de eigenaar vertellen waar het dier is en om welke reden. (Helderhorend). Iedereen heeft er wel een andere mening over, maar ik denk dat het wel bestaat.

Je hebt ook mensen die kunnen genezen met behulp van paranormale genezing. Ze stralen dan genezende energie in het lichaam en vinden zo de blokkades. Degene die de energie ontvangt voelt een prettig, aanvoelende warmte.
Oftewel:
• Door magnetisering wordt de negatieve energie afgevoerd en positieve energie toegevoegd en de blokkades opgeheven.
• Het activeren/stimuleren van het zelfgenezend vermogen.
• Energiepunten activeren.
• Zenuwen die overprikkeld zijn worden genormaliseerd.
• Zenuwen die niet meer de prikkelgeleiding optimaal doorgeven worden geactiveerd.
Meestal helpt die genezende kracht erg goed.
Er was ook een vrouw en die kon al bijna 20 jaar niet goed meer bewegen met haar schouder, er was een blokkade in haar lichaam. Na vele therapieën te hebben gevolgd kwam ze uiteindelijk bij een paranormale genezer. En binnen enkele maanden kon ze weer bewegen met haar schouder. Dat is toch bijzonder?
Ook zou er een vlinder bestaan als teken voor de ziel. Ik heb het zelf nog nooit meegemaakt maar wel gehoord. Dat als je bij een overleden persoon bent geweest (bij het graf, of in gedachten) er van een overledene een groet komt, in de vorm van een vlinder. Of dat iemand van je familie of kennissen op het punt staat van overlijden, dat er een vlinder komt. Als je het teken van de vlinder niet volgt, dan ben je waarschijnlijk niet op tijd ter plaatse. Ja, iedereen heeft wel een 6de zintuig, dus het paranormale, maar niet iedereen kán het gebruiken. Sommigen komen er ook pas later achter dat ze over een speciale gave bezitten. Je kunt paranormaal zijn niet leren. Paranormaal is eigenlijk een versterking van je zintuigen. Dus
• helderhorend, geluiden kunnen opvangen die de normale mens niet hoort. Gedachtes kunnen ’’horen’’ dat is telepathie.
• helderziend, je kunt de toekomst voorspellen, (ook aura’s kunnen zien).
• helderruikend, kunnen ruiken van bijvoorbeeld: van ziektes, de geur van een overleden iemand enz.
• heldervoelend, je weet hoe iemand zich op een bepaald moment voelt.
• helderwetend, je kunt het antwoord weten, je krijgt dan een gevoel binnen en dan weet je dat iets klopt, dit kan in woorden of beelden zijn. Het is vrij zeldzaam.

Dus: paranormale dingen bestaan zeker omdat er paranormale genezers zijn die positieve resultaten bereikt hebben. Er zijn ook mensen die de toekomst kunnen voorspellen, wat ook inderdaad uitkomt. Diegene kan dus echt met zijn/haar paranormale gaven omgaan, en daarmee mensen helpen.

Let op

De verslagen op Scholieren.com zijn gemaakt door middelbare scholieren en bedoeld als naslagwerk. Gebruik je hoofd en plagieer niet: je leraar weet ook dat Scholieren.com bestaat.

Heb je een aanvulling op dit verslag? Laat hem hier achter.

voeg reactie toe

6059

Log in op Scholieren.com

Maak een profiel aan of log in om te stemmen.

Geef dit een cijfer

Het drinken van een energiedrankje helpt je om je examens door te komen. Feit of fabel?