Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Hind Laroussi

Beoordeling 6.9
Foto van een scholier
  • Spreekbeurt door een scholier
  • groep 8 | 872 woorden
  • 8 december 2003
  • 39 keer beoordeeld
Cijfer 6.9
39 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Hind
Idols, jullie kennen het vast allemaal wel. Het talentenjacht van begin dit jaar. Meer dan 7000 mensen gaven zich op en uiteindelijk werd er 1 winnaar gekozen. Dat is Jamai, Jim werd 2e en 3e was Hind en over haar houd ik mijn spreekbeurt. Dit is Hind. (megaposter laten zien) Hoe begon het? Toen Hind vroeger op vakantie ging naar Marokko, zongen Hind en haar zussen mee met de liedjes van de radio, om niet aan de lange rit te denken. Haar ouders en Hinds zussen vonden het erg goed klinken en ze was zelf ook wel tevreden, dus besloot Hind er mee door te gaan en van het 1 komt het ander! Levensloop Hind is geboren op 3 december 1984 in Gouda. Op dit plaatje zie je Hind bij haar geboorte en op dit plaatje was ze 5 jaar oud (plaatje 1 en 2 laten zien) Hind heeft 2 oudere zussen: Imen en Mouna. Toen Hind 12 jaar was deed ze mee aan de musical van groep 8 en iedereen was verbaasd van haar talenten. Op de middelbare school trad Hind op bij ouderavonden en toen ze 16 was stond ze zelfs al op het theater van Gouda. Ze kreeg ook onder andere een uitnodiging om te zingen bij de TMF-dancematers party of the Jear in Duitsland. Dat is een dansshow van het muziekprogramma TMF. Kort daarna deed ze ook mee aan de voorrondes van de Soundmixshow. Op 30 Maart 2002 was ze te zien op rtl4 als Vanessa Williams. Weet iemand wie Vanessa Williams is? (antw. Een zangeres misschien kennen jullie haar van het liedje Colours of the Wind die zong zevoor de film Pocahontas)
Hind en Idols Aan het einde van het jaar 2002 kwam Idols op tv. Samen met een vriendin gaf Hind zich hiervoor op. Bij de audities zong ze het liedje Fame. Ik vond dat ze dat heel goed deed en de jury blijkbaar ook, want ze mocht zonder twijfel door naar de volgende ronde. Die haalde Hind ook en daarna kwamen er nog 2 rondes en uiteindelijk zat ze met 9 anderen in de Liveshows. Hind werd 3e en haalde dus net de finale niet. Ze heeft nu wel een platencontract gekregen. Het succes na Idols Door Idols is Hind nu bekend in Nederland. Ze doet ook verschillende optredens en concerten. Toen ze in Ouwehands dierenpark met het Idolsweekend ging optreden, was ik daar ook bij. Hier zie je daar foto´s van, alleen er staan wel allemaal hoofden voor, omdat wij helemaal achteraan stonden. (foto´s doorgeven) Op 27 September heeft Hind bij Hart in Actie van Wendy van Dijk gezongen voor iemand die niet meer kan lopen. Hind en haar familie Familie betekent heel veel voor Hind. Dat verteld ze in dit interview in de Telegraaf (interview laten zien) Vooral haar zussen zijn erg geliefd. Zoals Mouna, die bij bijna al haar optredens danst. En haar andere zus Imen van 24 helpt veel met de site van Hind en de fans. Hinds moeder heet Thea. Haar vader komt uit Marokko. Hind is dus half Marokkaans en die taal kan ze dus ook praten. Hier ligt Marokko (aanwijzen in de Atlas) Single Het liedje van Hind is op 29 September uitgekomen, weet iemand hoe dat lied heet? (antw. Summer all over Again) Ik laat nu dat lied horen en zien (tv aanzetten) Behalve Summer all over Again staat er nog een lied op de single. Dat is Fado Mae en het is een Portugees nummer, een fado. Zo´n nummer is heel moeilijk te zingen, omdat er lage en hoge noten inzitten. Ik laat ook nog een stukje horen van dat lied. (liedje laten horen) Op 10 November komt het album van Hind uit. Sponsor Net als dat Jim Mars heeft en Dewi Vodafone, heeft Hind ook een sponsor. Weet iemand wat sponsoren is? (antw. Dat een beroemd iemand reclame kan maken voor een product) De sponsor van Hind is Nivea Hair Care (flesjes laten zien) Zij hebben Hind gekozen, omdat ze zulk mooi haar heeft. Hind was het er gelijk mee eens toen ze het vroegen, want ze vindt het een erg goed merk.
Extra informatie Hind is nu 18 jaar en ze woont nog steeds in Gouda. Dat is een plaats in Zuid-Holland. Ze heet voluit Hind Laroussi Tahiri en Laroussi is haar achternaam. Als huisdier heeft ze 1 parkiet die Tweety heet. Hind is 1 meter 78 en haar hobby´s zijn dansen zingen en naar theatervoorstellingen gaan. Hind is van sterrenbeeld boogschutter en ze is fan van Whitney Houston. Leuke sites www.hind.nl is de site die Hind zelf heeft gemaakt met haar zussen en ouders. Hier is een gastenboek waar je vragen kan stellen, een chatbox waar Hind zelf ook wel eens op komt en ze houdt een dagboek bij. Verder is het ook leuk om te gaan kijken op www.hindfansite.com, want daar staan echt hele leuke foto´s op. Vragen En dan komen nu de vragen: 1. Hoe heten de zussen van Hind? (antw. Imen en Mouna) 2. Waar deed ze aan mee voor Idols? (antw. Soundmixshow) 3. Wie is de sponsor van Hind? (antw. Nivea Hair Care) 4. Hoe oud is Hind nu? (antw. 18) 5. Hoe heet ze van haar achternaam? (antw. Laroussi) 6. Waar woont Hind? (antw. Gouda) Dit was mijn spreekbeurt, ik hoop dat jullie het leuk vonden, zijn er nog vragen?

REACTIES

A.

A.

zijn er nog plaatjes

20 jaar geleden

O.

O.

he maxime heel goed werkstuk je hebt me heel erg goed geholpen want ik moest een werkstuk inleveren maar zonder jou had ik een 1
ik heb van de meester een 8.5 gekregen heel erg bedankt kussie omnia

ps stuur terug naar mij emailadres

20 jaar geleden

S.

S.

haaiz,
leuke spreekbeurtttttttttt
ik bebn ook hind fannn
Aleen heet ze volledig Hind Laroussi Tahiri

19 jaar geleden

S.

S.

Hoi Maxime ,
Ik geef Jou 5 sterren voor de spreekbeurt !!
IK ben het achternichtje van Hind Laroussi,maar jammer genoeg heb we weinig contact. :-(

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.