Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Medicopter 117 (1998)

Beoordeling 7.4
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas havo | 472 woorden
  • 23 maart 2004
  • 31 keer beoordeeld
Cijfer 7.4
31 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Medicopter 117 – No risk No fun Datum: Zondag 25 Januari 2004
Tijd: 20.00 – 21.00
Zender: RTL4
1. Het alarm gaat af en team B van medicopter 117 springt op om mensen gaan te redden. Iemand uit een groep parachutisten is met zijn parachute blijven hangen aan een kraan na een vrije val. Hij dreigt naar beneden te vallen maar gelukkig kon Peter zich op tijd uit de heli laten zakken en de man redden. Terug gekomen op de basis vertrekt Peter naar huis, dat had Stella hem gevraagd, maar thuis aangekomen vond hij alleen een brief en zijn zoontje. Op de brief stond geschreven dat hij haar maar moest bellen als hij bereid was zijn baan op te geven. Ondertussen is een meisje uit de parachutistengroep helemaal van streek op de basis aangekomen, twee anderen uit de groep zouden met maar één parachute uit een vliegtuig willen springen, met de grote kans dat iemand het niet overleefd. Jens gaat met team A mee als parachutist en red de springer zonder parachute, zodat iedereen weer veilig aan de grond komt. 2. Er wordt in deze aflevering niet echt een misdaad gepleegd. En het team van medicopter is er niet om misdaad op te lossen, maar om mensenlevens te redden. 3. 4. 5. 6. Al deze vragen kunnen niet beantwoord worden, omdat er in deze aflevering geen misdaad wordt gepleegd. 7. Noem 3 belangrijke gebeurtenissen die bepalend zijn voor de afloop van de aflevering. 1. Twee springers uit een groep zijn verliefd op het zelfde meisje, het gevolg is dat ze met maar 1 parachute uit een vliegtuig springen om een "winnaar" te kiezen die met het meisje mag gaan. 2. Het meisje was bang en wilde niet dat er iemand dood zou gaan, al helemaal niet voor haar, ze haalt hulp en er vallen geen doden. 3. Peter wilde zijn (volgens Stella gevaarlijke) baan niet opgeven voor haar en daarom gaat ze weg bij hem. 8. 9. Al deze vragen kunnen niet beantwoord worden omdat er in deze aflevering geen misdaad wordt gepleegd. 10. Een meisje uit de parachutistengroep helemaal van streek op de basis aangekomen, twee anderen uit de groep zouden met maar één parachute uit een vliegtuig willen springen, met de grote kans dat iemand het niet overleefd. Jens gaat met team A mee als parachutist en red de springer zonder parachute, zodat iedereen weer veilig aan de grond komt. 11. In Medicopter 117 wordt niet echt een misdaad gepleegd en het is dan ook lastig om deze te vergelijken met andere krimi’s. In Medicopter 117 gebeurt meestal een ongeluk of, in dit geval blijft een parachutiste met haar parachute aan een kraan hangen. Het team van Medicopter moet hun dan gaan redden en dat kan vaak aflopen in gekke en ingewikkelde taferelen. 12. Vul het volgende schema in: Mee eens Soms Niet mee eens
Ik vond de krimi: Spannend x Verrassend x

Goed te verstaan x Goed geacteerd x x
Aan te bevelen x

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Medicopter 117 (1998)"