Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Win je leeslijst

Win je leeslijst

Door Oscar

In je eindexamenjaar moet de focus natuurlijk liggen op je eindexamens. Waarom dan toch die vreselijke mondelingen? Het opstellen en bij elkaar verzamelen van een leeslijst kost tijd. Tijd die jij niet hebt, maar wij wel! Scholieren.com geeft, in samenwerking met uitgeverij De Bezige Bij, drie keer een leeslijst én een digitaal jaarabonnement op de beste Nederlandse literatuur weg. 

Naast vijf literaire werken uit onze top100, vier nieuwerwetse boeken én een dichtbundel krijg je ook een jaarabonnement op Zoemer.nl, een boekenbank waarmee je een groot deel van de Nederlands literatuur op jouw smartphone, tablet of laptop kunt lezen. Enorm handig voor boekverslagen en leesdossiers.  Uit welke boeken de leeslijsten precies bestaan houden we nog even geheim. Wel kunnen we zeggen dat  o.a. Harry Mulisch, Tommy Wieringa en Alma Mathijsen er in voorkomen. 

We hebben drie verschillende leeslijsten te vergeven. Vul hieronder het formulier in om kans te maken en voorkom dat je straks zelf een stapel boeken bij elkaar moet schrapen.

Gepubliceerd op 8 september 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.