Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Leraren coveren 'Drank en Drugs'

Leraren coveren 'Drank en Drugs'

Door Roos

Een nieuw schooljaar is niet bepaald iets waar je naar uit kijkt. Maar er zijn manieren waarop het een beetje draaglijk wordt. En op het Adelbert College in Wassenaar weten de leraren hoe, ontdekte Omroep West.

Dramadocent Martijn Klink en muziekdocent Tom Spaapen sloegen de handen ineen om een toffe brugklashit in elkaar te zetten. Dat doen ze op het Adelbert College elk jaar, om de nieuwelingen welkom te heten.

En natuurlijk was zo klaar als een klontje welk nummer ze daarvoor zouden gebruiken: de knaller van een hit 'Drank en Drugs'. Ze pasten hun namen aan tot Lil' Klink en Tommie S. en een gouden parodie op het nummer was geboren. Hieronder bekijk je het geniale filmpje. Hij gaat inmiddels al lekker op YouTube en social media.

Zit jij op het Adelbert College in Wassenaar, heb je les van één van de leraren die schitteren in het filmpje of ken iemand op die school? We komen graag met je in contact, stuur ons een appje op +31 6 12 464 251. 

 

Gepubliceerd op 27 augustus 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.