Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

De Sense chats gaan weer van start

De Sense chats gaan weer van start

Door Roos

De zomervakantie zit er nu echt op. School is weer begonnen en je bikini/zwembroek is achter in de kast verdwenen. Maar wat misschien nog wél is blijven hangen, is die vakantieliefde. Hoe onderhoud je zo'n lange afstandsrelatie?

Deze en alle andere denkbare vragen over liefde, maar ook over seks en relaties, kun je vanaf vandaag weer elke tweede of derde dinsdag van de maand stellen aan Jan en Anna van Sense.info, de betrouwbare website over seks.

Jan en Anna zijn beide deskundigen op het gebied van liefde, seks en relaties en hebben voor (bijna) elk probleem een oplossing. Ze beantwoorden elke vraag open en eerlijk. Voor hen is niets raar of gek.

Wil je (anoniem) mee chatten? Log dan dinsdag 15 september in op de chat via: 

http://www.scholieren.com/chat 

 

Gepubliceerd op 15 september 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.