Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

App: AppLock

App: AppLock

Geef maar toe, je hebt ooit het mobieltje van je broertje, zusje of klasgenoot gepakt en rare teksten gestuurd of even tussen de foto's rondgeneusd. Heel geinig, maar je wil echt niet dat dit ook bij jou gebeurt. Gelukkig is er een app die dit soort dingen voortaan voorkomt: AppLock.

Apart apps vergrendelen

Hoe dat dan werkt? Simpel, je kiest een pincode of patroon en selecteert vervolgens de apps of andere systeem-instellingen die je wilt vergrendelen. Je kan dan ook nog verschillende opties kiezen: hoe lang je uit de app mag zijn, of hij een nep-melding ('deze app is gecrashed') geeft of een inlogscherm toont.

Veel te kiezen

Zoals je net al las zijn er een hoop opties en instellingen; ook thema's en plugins zijn van de partij. Zo kun je kiezen voor een roze achtergrond met hartjes als patroon, of een ruimtethema met moderne knopjes. Met de plugins kan je bijvoorbeeld een kindermodus downloaden. Niet handig voor ons als scholieren, maar waarschijnlijk wel voor ouders met kleine kinderen.

Ook handig: je kan een videovault en photovault aanleggen. Daarin kan je opslaan wat je wilt, en vervolgens worden de foto's en video's afgeschermd met een patroon of pincode.

Veiligheid voorop

Conclusie: AppLock is een hele handige app met veel dingen die je kan aanpassen en vergrendelen, zowel op het gebied van thema's en plugins als de instellingen. En het allerbelangrijkst: je mobiel is weer helemaal beschermd tegen meekijkers. Zelf gebruik ik 'm niet dagelijks, maar als je iemand bent die veiligheid voorop zet, is dit zeker wat voor jou!

Wil je zien hoe de app werkt? Bekijk dan de video!

En kun je niet wachten om deze app te proberen? Downloaden kan hieronder:

Download: via Google Play

Gepubliceerd op 30 juni 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

P.

P.

je vriend kan ook gewoon applock van je telefoon verwijderen voordat hij whatsapp gaat bekijken ofso

8 jaar geleden

K.

K.

die is geniaal

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.