Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Koeien, confetti en loslopend wild

Koeien, confetti en loslopend wild

In mijn dorp schuifelen er vier thuis-klus-wagentjes voorbij op van die magere dropwieltjes. Elk jaar weer wint dezelfde carnavalsvereniging de prijs voor mooiste kar. Tijd om naar een ander dorp te trekken. Groesbeek bijvoorbeeld. "Nederlands' grootst carnaval-vierend dorp", prijst Wikipedia. Ik ging erheen en inderdaad: carnaval is hier gróóts! Dit is wat ik zag:

Gepubliceerd op 16 februari 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

G.

G.

Alaaaf....! Leuke blog! Morgen meer?

9 jaar geleden

J.

J.

ik vind dit helemaal geil

9 jaar geleden

Mette

Mette

Sophiee!! Jouw foto's zijn zo moooi hè :-) hoe doe je dat toch? Dure camera? Robotarm? Mooie-kiekjessensor in het puntje van je neus?

9 jaar geleden

S.

S.

Aaaah, dankjewel! <3 1) Koop de duurste camera die er bestaan en 2) alle lenzen tweedehands. 3) Neem een moeder met verstand en 4) een technisch-handige stiefvader.

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.