Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Oeps.. Blunder!

Oeps.. Blunder!

Door Ruben

Werken er bij jouw kapper ook van die knappe stagiaires? Bij die van mij in iedergeval wel! Alleen wist ik dat niet van te voren, dus zat ik daar volledig ongeschoren en onverzorgd. Een blunder overkomt natuurlijk iedereen wel eens, maar toch voel je je op zo'n moment als 16-jarige jongen niet zo fijn.

Zaterdagochtend was het enige moment dat ik tijd zou hebben om de kapper te bezoeken. Ik had mijn wekker al vroeg gezet, aangezien het altijd al heel snel druk is.

Daar stond ik dan. 09:00 uur ’s ochtends, aan het wachten totdat de dames van de kapper de deuren opendeden. Eenmaal in de stoel beland vertel ik hoe ik mijn haar over een klein kwartiertje graag zie. Hartstikke tevreden met mijn nieuwe haircut loop ik de deur uit en fiets richting huis. Als ik thuiskom ga ik altijd even voor de spiegel staan, want ondanks dat de dames kunnen knippen brengen ze het nooit goed in model. Zo ben ik dan wel weer.. nooit goed als het om m’n haar gaat. Als ik eens goed in de spiegel kijk, zie ik het ineens. Zat ik op deze manier tussen die dames!? Wauw.. en shit.
Sindsdien heb ik zo vaak mogelijk mijn scheermachine bij me. Dit mag me niet meer overkomen.

Gelukkig weet ik dat ik niet de enige ben die blunders ondergaat! Mijn lieve medebloggers bij Scholieren.com hebben soms ook van die momentjes. We zetten er een paar op een rijtje:

1. De kennis die het niet blijkt te zijn

MetteMisschien wel de meest herkenbare. Waarschijnlijk heb je het zelf wel eens meegemaakt. Iemand aanspreken omdat je denkt dat je hem of haar kent. Het overkwam onze blogger Mette. "Ik zag iemand in de Intersport aan voor mijn zus. Ik trok de kleren die ze vasthield uit haar handen en zei: 'wat is dit nou, Ann?! Dit vind ik echt niets voor jou', waarna ik het geschrokken meisje aankeek en besefte dat ze mijn zus niet was. Ik ben maar heel hard weggelopen."

2. De paspop die geen paspop is

RenskeWe blijven nog even tussen de kleding. Zo'n shopdag met je vriendin is allemaal leuk en aardig, maar soms duurt dat uitzoeken iets te lang en wil je even zitten of leunen. Eindredactrice Renske zocht in de Bijenkorf een geschikte paspop uit om even tegen aan te leunen. Helaas was dit geen pop maar je raad het al: een levend persoon.

Oscar3. Dat is zeker wel mijn bril!

In de tijd dat blogger Oscar nog een echte drinker was kon een blunder niet achterblijven. "Tijdens het uitgaan vloog ik een keer een meisje aan, omdat ik dacht dat ze mijn bril op had en deze niet wilde teruggeven. Het was mijn bril niet. Ai..."


Welke blogs moet je zeker nog eens (her)lezen? Welke films mag je niet gemist hebben in 2014? Wat zijn de vijf beste boeken van het jaar? Dit en nog véél meer lees je in ons Jaaroverzicht.

Gepubliceerd op 20 december 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

opmerking voor 2: zo iets heb ik ook gehad. Ik was met een uitwisselingsstudent Amsterdam aan het bezoeken en ik zag een beeld staat waar ik op ging zitten zodat zij een foto kon maken. Toen het een man bleek te zijn schrok ik me rot. Het knappe was dat hij gewoon stil bleef staan dus ik wist het alleen aan zijn ogen. Maar het was wel gênant op zo'n Amsterdams plein.

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.