Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Leerling (15) doodgestoken op school Voorburg

Leerling (15) doodgestoken op school Voorburg

Op het Corbulo College te Voorburg is vanmiddag rond half twee een vijftienjarige scholier doodgestoken. De leerling werd nog behandeld door hulpdiensten, maar overleefde de steekpartij niet.

Het steekincident vond plaats op het schoolplein van de vmbo-school, zo meldt NU.nl. Er was een ruzie aan de gang tussen het slachtoffer en de dader. De ruzie liep zo hoog op dat het slachtoffer volgens ooggetuigen in zijn nek werd gestoken. Er kwam een traumahelikopter bij, maar reanimatie mocht niet meer baten. Volgens de politie overleed het slachtoffer ter plaatse.  

Dader

De dader zou een 16-jarige jongen uit Rijswijk zijn. Omroep West meldt dat de dader door klasgenoten achtervolgd werd, nadat hij vluchtte. Hij zou door hen in een winkelcentrum zijn tegengehouden en vervolgens zijn aangehouden. Dit is nog niet bevestigd door de politie. 

Het Corbulo College is hermetisch afgesloten voor onderzoek door de recherche. 

Gepubliceerd op 10 oktober 2014
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.