Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Scholieren.com perfect te bereiken op al je apparaten

Scholieren.com perfect te bereiken op al je apparaten

Door Roos

Het heeft onze technische mannen Winus en Patrick heel wat bloed, zweet en bug-fixing gekost, maar het resultaat mag er wezen. Scholieren.com is helemaal tot in de puntjes responsive. Dat betekent dat de site zich vanaf nu automatisch aanpast aan de grootte van je scherm. Hoera!

Dus, als je in een tussenuur even op je telefoon wilt opzoeken of er een boekverslag van Tonio op Scholieren.com staat, hoef je niet meer eindeloos in te zoomen. De site past zich direct aan jouw smartphone-scherm aan. De knoppen zijn beter klikbaar en informatie die je niet nodig hebt op je telefoon is weggelaten. Hetzelfde gebeurt op je tablet-scherm, of je pc-scherm.

Foutmelding

We hebben de nieuwe responsive site al een aantal weken getest, om foutjes eruit te halen. Een klein percentage van onze bezoekers heeft 'm al te zien gekregen. Vanaf vandaag krijgt iedereen de nieuwe site voorgeschoteld. 

Zie jij toch nog een foutje? Werkt de site niet goed op jouw apparaat? Laat het ons dan weten. Als het goed is verschijnt er de komende tijd een pop-up in je scherm met een tekstballonnetje. Daar kun je een reactie achterlaten. Ook als je 'm heel mooi vindt mag je dat natuurlijk laten weten. Daar worden onze techneuten erg blij van. 

Gepubliceerd op 1 oktober 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.