Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Scholieren.com zoekt 4-vmbo'ers!

Vmbo'ers van de richtingen kader en basis opgelet! Zit je in je examenjaar en heb je een pittige eigen mening die je graag met de hele wereld wilt delen? Dan is dit jouw kans. Want Scholieren.com zoekt nog vmbo'ers die ons hun mening over de eindexamens willen geven.

Wij zoeken nog vijf examencorrespondenten van vmbo-k en -b die tijdens de examenperiode de ogen en oren van Scholieren.com zullen zijn. Wat voor nieuwswaardige dingen gebeuren in de examenperiode bij jou op school? Vliegt je examenzaal in de fik? Valt er iemand flauw? Is een kandidaat zwanger of doet iemand misschien al voor de vierde keer examen? Geeft jouw docent je geld als je een 7 of hoger haalt? Wij zijn benieuwd!

Daarnaast zijn we ook reuze benieuwd naar het verloop van je examens. Loop je na economie fluitend de gymzaal uit? Heb je wiskunde keihard verknald? Vond je Nederlands echt veel te moeilijk? Vertel het ons!

Op de andere schoolniveaus is ons team van examencorrespondenten al compleet.

Wat houdt het correspondentschap concreet in?

De examencorrespondenten bellen/mailen/sms'en/whatsappen na elk examen hun mening door naar de redactie van Scholieren.com. Alle quotes worden verzameld en verwerkt in het dagelijkse examenoverzicht, zoals we vorig jaar ook deden. Ook als er voor of tijdens de examens iets nieuwswaardigs gebeurt op jouw school, dan laat je ons dat weten. Zonder jou input zou Scholieren.com dus niet over de examens kunnen schrijven!

Jij op Scholieren.com en Nu.nl

Wat krijg je ervoor terug? Eeuwige roem op Scholieren.com natuurlijk, de grootste jongerenwebsite van Nederland en Vlaanderen. Daarnaast publiceren we onder meer de dagelijkse examenoverzichten door op NU.nl, de grootste nieuwssite van ons land. Grote kans dus dat tienduizenden mensen jouw mening over de examens zullen lezen!

Voor zowel de examencorrespondenten als de examenbloggers geldt: vanaf donderdag 29 mei is alle examendrukte voorbij, ook op Scholieren.com. Dan mag je dus gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Hoe schrijf ik me in?

Lijkt het je leuk om examencorrespondent te worden en dagelijks je mening te geven over de examens? Inschrijven is makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is een mailtje sturen naar onze hoofdredactrice Kim Einder: kim@scholieren.com. Vermeld je naam, contactgegevens, je school, je niveau en je examenvakken.

Alvast bedankt!

Gepubliceerd op 5 mei 2013


ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

Alles over de examens in je timeline?