Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

5 guilty pleasures tegen een herfstdip

5 guilty pleasures tegen een herfstdip

School is alweer een tijdje bezig, de zomer is voorbij en het wordt weer eerder donker. De perfecte tijd dus om lekker onder een dekentje op de bank series te kijken.

Maar na al die zware wiskundesommen heb je waarschijnlijk geen zin meer in een hersenkraker. Dan kijk je veel liever iets hersendodends. Zoals deze series.

Om je eerste herfstdip te overwinnen stelde Scholieren.com een weekschema vol guilty pleasures voor je samen. Kijken!

Maandag 20:30 uur: Mijn vieze, vette, vervelende verloofde (RTL5)

In dit reallifeprogramma zijn Laura en Sander hopeloos verliefd op elkaar, en willen zo snel mogelijk gaan trouwen. Alleen niet echt. Als de twee tortelduifjes voor hun ouders kunnen verbergen dat het gespeeld is, winnen ze vijftigduizend euro. Maar wat Laura niet weet, is dat Sander en zijn familie acteurs zijn en het Laura knap lastig gaan maken om de verliefde verloofde te spelen.

Dinsdag 20:30 uur: Barbie's baby (RTL 5)

Na haar bruiloft en zuipfestijnen op Chersonissos is het weer tijd voor een nieuwe serie, want: Barbie is moeder geworden! In deze serie op RTL 5 geeft Barbie een kijkje in haar nieuwe leven, en is het er weer Haags gezellig. Thank god dat ze een dochter heeft gekregen, want een zoon zou immers vloeken bij de roze babykamer...

Woensdag 20:00 uur: Oh oh Europa (RTL 5)

Het zoveelste vervolg op Oh oh Cherso, alleen deze keer niet met onze vertrouwde Hagenezen maar met zeven totaal verschillende duo's. De duo's gaan samen met hun reisleider op rondreis door Europa en eindigen uiteindelijk in Zuid-Europa. Door middel van opdrachten leren ze elkaar beter kennen en mogen ze elkaar wegstemmen. Expeditie Robinson voor beginners. Niet alleen op woensdag, maar elke werkdag kunnen we hiervan genieten.

Donderdag 21:30 uur: Missie Holland (RTL 4)

De Engelse dames Trinny en Susannah van RTL 4 gaan de straat op modemissers te verzamelen en proppen al die mensen in hun stylingfabriek in Rotterdam. Daar worden deze niet al te modieus geklede mensen onder handen genomen en komen ze vervolgens als herboren de catwalk op. Waarschuwing: het lijkt reality, maar het schijnt grotendeels in scène gezet te zijn. Desondanks erg grappig.

Vrijdag 19:55 uur: De vierling (Net5)

Een realitysoap rondom het leven van de negentienjarige vierling Tessa, Esmé, Lisa en Bo. Zien er qua uiterlijk hetzelfde uit, maar zijn qua innerlijk toch zo verschillend. Dat levert een hoop typische zussenruzies om he-le-maal niets op. Elke werkdag te zien op Net5.

Welke slechte series bekijk jij om deze herfst door te komen? Deel ze met ons in de reacties!

Gepubliceerd op 26 september 2012

REACTIES

H.

H.

Ik start mijn computer op en Barbie verschijnt op m'n scherm. Trauma.

11 jaar geleden

E.

E.

Wat voel ik me ineens intellectueel dat ik iCarly kijk in plaats van deze programma's.

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.