Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Vet: alles achterstevoren

Vet: alles achterstevoren

Bram Ruiter (16) maakt de meest heroïsche sprongen en eet popcorn zó, dat het méér in plaats van minder wordt.

Hij is geen goochelaar of tovenaar, hij heeft gewoon een heel coole app gedownload om vette filmpjes te maken. Dat kun jij dus ook. Wij voorspellen een megatrend!

Bram kwam de app tegen en begon ermee te spelen. Het leverde al snel zulke grappige filmpjes op, dat hij zijn vrienden en familie aan het lachen kon krijgen. Het heet Silence Film Director en je maakt er filmpjes mee die je vervolgens achterstevoren kunt afspelen.

Zo glijdt Bram omhoog aan een paal, vliegt zijn schoen aan zijn voet en kan hij op een bewegende schommel springen. Kijk zelf maar:

De ideeën ontstaan op ieder moment, legt Bram uit. "Als ik buiten ben met vrienden, tijdens het drinken van een glaasje fris of op excursie in Delft. Ik maak de filmpjes tussen de bedrijven door." Ze duren maar kort en de reacties zijn altijd leuk.

Bram heeft nog genoeg ideeën, vooral voor in de zomer is hij nog wat van plan met water, springen en Superman. Dat belooft wat...

De app Silence Film Director kun je downloaden in de App Store, voor 80 cent. 

Gepubliceerd op 9 mei 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

H.

H.

Zoiets heet filmpjes achterstevoren afspelen, loolllll!

Wel leuk hoor! :)

11 jaar geleden

M.

M.

Leuk Bram!
Groetjes Maartje

11 jaar geleden

D.

D.

Leuke filmpjes! :)

11 jaar geleden

L.

L.

wtf ik zie niet eens dat zijn schoen aanvliegt maar voor de rest is het erg leuk

11 jaar geleden

L.

L.

Hoi,
Ik kan de app niet vinden. De link wijst door naar een programma, waarvan de programmamaker zegt dat hij geen filmpjes achteruit kan spelen...

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.