Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

De beste schoolkrant

De beste schoolkrant

Door Simon

Quatsch, de schoolkrant van de Utrechtse school De Passie, is verkozen tot beste schoolkrant van Nederland. Het juryoordeel van de verkiezing afgelopen zaterdag: "De redactie van de winnende schoolkrant heeft het aangedurfd het klein te houden, zowel in het formaat van het blad als in de omvang, het aantal pagina’s. Niet alle binnengekomen kopij is in één nummer gepropt, maar het blad is gevuld volgens een formule met een balans tussen nieuws, opinie, lifestyle en vermaak."
De krant is ook online te vinden en ziet er inderdaad verdraaid goed uit. Annemieke Dannenberg zit in de hoofdredactie en mocht RTV Utrecht te woord staan (mp3). Hoewel we de concurrentie niet gezien hebben, lijkt Quatsch ons een terechte winnaar. Gefeliciteerd!

Gepubliceerd op 13 april 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

H.

H.

vet coool!!!

14 jaar geleden

E.

E.

ik heb in de redactie van de schoolkrant gezeten. Was heel leuk maar heb er nu geen tijd meer voor. Wij hebben echt een supergoede schoolkrant

14 jaar geleden

L.

L.

daan de lenthe is juist leuk trouwens school is saai

14 jaar geleden

K.

K.

ik ni

14 jaar geleden

I.

I.

Ik zit op de passie in Utrecht. Ik ben erg blij dat onze school het is geworden.

14 jaar geleden

L.

L.

ook namens de redactie van de Menciade gefeliciteerd!

14 jaar geleden

A.

A.

Wij hebben geen schoolkrant..........

14 jaar geleden

M.

M.

yeeeuuhh ik zit op de Passie Utrecht!
ckers wel beter dat wij hebben gewonnen!

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.