Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Nog een keer terug: de Amersfoortse idioten

Nog een keer terug: de Amersfoortse idioten

Door Ruwan

Ruwan en z'n idiote gewelddadige filmvriendjes uit Amersfoort hadden eigenlijk al afscheid genomen van Scholieren.com, maar zijn speciaal voor jou nog één keer terug. Klaar om jouw school compleet te verwoesten, zodat deze zomervakantie eeuwig zal voortduren.

De twee jonge filmmakers Ruwan en Nick maakten ieder maandelijks voor Film@Scholieren een korte film. Nick brengt een Nijmeegse soapparodie, Ruwan Amersfoortse baldadigheid. Meer zien?

Het is zomervakantie! Ook onze redactie gaat van de zon genieten. Tot 5 september publiceren we daarom slechts drie artikelen per week, daarna komen we weer op volle kracht terug. En als je ons gaat missen, check dan het beste uit ons archief bij de Klassiekers!

Gepubliceerd op 18 juli 2011
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

C.

C.

JIPPIEEEEEEEEEEEEEEEE,
Lang leve het toegift.
Heb nu even neit demogelijkheid om heht geluid aan te zetten, maar kan niet wachten totdat ik na het werken weer thuis ben (A)
Bedankt voor dit geweldige verjaardagscadeau jongens! <3
Xx

12 jaar geleden

C.

C.

JIPPIEEEEEEEEEEEEEEEE,
Lang leve het toegift. Jullie zijn super!
Heb nu even niet de mogelijkheid om het geluid aan te zetten, maar kan niet wachten totdat ik na het werken weer thuis ben (A)
Bedankt voor dit geweldige verjaardagscadeau jongens! <3
Xx

12 jaar geleden

P.

P.

Jullie zijn echt gangsters

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.