Whatsapp

Scholieren.com is ook bereikbaar via Whatsapp. Superhandig als je snel hulp nodig hebt, problemen ondervindt met de site of een idee met ons wilt delen.

Ons nummer

+31 6 12 464 251

Hoe werkt het?

Voeg het nummer toe aan je contactenlijst en appen maar!

Waarvoor kun je ons appen?

Nou natuurlijk als je gewoon even iets kwijt wilt aan ons, maar denk ook aan de volgende situaties:

  1. EHBH (eerste hulp bij huiswerk). Je zoekt een verslag/samenvatting/opdracht maar je kunt 'm niet vinden. Wij weten bijna uit ons hoofd wat er in onze enorme verslagenbak zit en waar het te vinden is. Stuur een appje en we helpen je direct!
  2. Een bepaalde samenvatting of boekverslag ontbreekt in onze verslagenbak. Als jij ons daarover appt, kunnen wij ervoor zorgen dat dat verslag snel wordt gemaakt door onze redactie.
  3. Je hebt iets meegemaakt/gehoord/gezien dat interessant kan zijn voor ons blog. Bijvoorbeeld iets wat er op jouw school is gebeurd, een trend die je hebt opgemerkt, je kent een scholier met een bijzonder verhaal enzovoorts.
  4. Er werkt iets niet op de site of je begrijpt iets niet. Hier op kantoor is altijd een developer aanwezig die kan toveren met code. Hij kan je vraag beantwoorden en het misschien zelfs meteen fixen.
  5. Je hebt een tip hoe we Scholieren.com kunnen verbeteren.