Studiekeuze: Live Q&A's

Studenten vertellen over hun studie en helpen jou met je keuze

Liberal Arts & Sciences + Global Responsibility & Leadership

Rijksuniversiteit Groningen

met Mira & Max | 1 jaar geleden

In deze Q&A spreken we met Max en Mira. Zij studeren allebei in het noorden van het land. Mira volgt de bachelor Liberal Arts & Science aan het University College Groningen. Max zit op de branche campus van de Rijksuniversiteit Groningen in Leeuwarden en studeert daar Global Responsibility & Leadership aan het University College Fryslân.

Meer weten over deze studies?
Bsc Liberal Arts & Sciences
Bsc Global Responsibility & Leadership

Heb je nog vragen over deze studies? Je kunt via deze site in contact komen met studenten van Global Responsibility & Leadership.

Liberal Arts & Sciences ervaren?

University College Groningen organiseerde een hele digitale week, met colleges, presentaties en een inkijkje in het leven als UCG student.

 

Global Responsibility & Leadership ervaren?

Voor deze bachelor wordt er een online open dag georganiseerd op 11 mei om 16.00 uur. En op 15 mei is er een Q&A met studenten om 12.30 uur.

 

Wie is Mira Soederhuizen?

Wie is Mira Soederhuizen?

Ik ben Mira, ik ben 20 jaar en studeer Liberal Arts & Science op University College Groningen. Verder woon ik in een gezellig studentenhuis in de stad. In mijn vrije tijd houd ik van voetballen, schilderen en uitgaan!

Wie is Max Eisenbart?

Wie is Max Eisenbart?

Ik ben Max, 19. Van oorsprong ben ik Duits, maar woon al bijna mijn hele leven in Nederland. Intussen studeer ik Global Responsibility and Leadership aan de RUG/Campus Fryslân in Leeuwarden.

REACTIES

leren

leren

hoe leer je het begrijpen?

1 jaar geleden

Antwoorden