Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Saul van Stapele


Saul van Stapele
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Geslacht
Man
Biografie

Saul van Stapele is schrijver en journalist voor o.a. NRC Handelsblad en wordt regelmatig geraadpleegd door prominente media als kenner op het gebied van hiphop, entertainment en (inter)nationale straatcultuur.

Saul van Stapele is schrijver en journalist voor o.a. NRC Handelsblad en wordt regelmatig geraadpleegd door prominente media als kenner op het gebied van hiphop, entertainment en (inter)nationale straatcultuur. Eerder schreef hij hiphopstandaardwerk Van Brooklyn naar Breukelen en Crips.nl, waarvoor hij zich zeven jaar lang onderdompelde in de Haagse straatcultuur. Zijn unieke ervaringen met hiphop en het straatleven legden de basis voor Witte panters.

 
Meer details
Saul van Stapele

Boeken

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen