Jongens gezocht!
We zoeken nog een aantal examenkandidaten die (voor moneys) hun frustraties, verdriet, of blijdschap willen uiten na afloop van de examens. Solliciteer voor 3 maart als eindexamenvlogger!

Meedoen

Mirjam Oldenhave


Mirjam Oldenhave
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Nederlands
Geslacht
Vrouw
Geboren
20 augustus 1960
Biografie

Mirjam Oldenhave is geboren in 1960. Nadat ze afstudeerde, werkte ze eerst tien jaar met zeer moeilijk opvoedbare kinderen: ze gaf hen toneellessen. 

Daarnaast speelde ze zelf ook in toneelstukken die door het land heen gingen. Niet lang daarna verhuisde ze naar Amsterdam en begon Mirjam met het schrijven van kinderboeken. Hiernaast speelt ze in de Mees Kees show. Ze geeft les aan mensen die ook graag kinderboeken willen schrijven. Ook is ze pleegouder voor kinderen bij wie het thuis is mis gegaan. Deze kinderen komen allemaal wel een keer voor in haar boeken. Als laatste speelt Mirjam ook accordeon in een band: Jula.

 
Meer details
Mirjam Oldenhave

Boeken

ADVERTENTIE
Overweeg jij een maatschappelijke studie?

Misschien is een studie Sociologie of Antropologie dan wel iets voor jou! Bij beide opleidingen ga je aan de slag gaat met maatschappelijke vraagstukken. Wil jij erachter komen welke bachelor bij jou past? Kom in maart proefstuderen aan de VU.

Meer informatie

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen