Lize Spit


Lize Spit
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Anders
Geslacht
Vrouw
Geboren
01 januari 1988
Biografie

Lize Spit groeide op in de Belgische Kempen. Ze studeerde in Brussel aan de RITCS, waar ze een master in scenarioschrijven haalde. In 2013 won ze zowel de jury- als publieksprijs van de schrijfwedstrijd Write Now!.[1]

Spit publiceerde korte verhalen en poëzie in onder andere de tijdschriften Tirade, Het liegend konijn, De Gids en Das Magazin.[2] Bij Das Mag Uitgevers, verbonden aan Das Magazin, publiceerde ze in januari 2016 haar eerste roman Het smelt. Het boek werd goed ontvangen en kreeg lovende recensies.[3] Medio april 2016 raakte bekend dat er een Engelse vertaling van de roman Het smelt in de maak is via het uitgeefconcern MacMillan en uitgeverij Picador.[4] In juli waren er al meer dan 60.000 exemplaren verkocht en ook plannen voor verfilming kwamen ter sprake. (www.wikipedia.nl)

Lize Spit

Boeken

ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen