Kluun


 Kluun
Pseudoniem voor
Raymond van de Klundert
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Nederlands
Geslacht
Man
Geboren
17 april 1964
Biografie

Raymond van de Klundert is geboren op 17 april 1964 in het Brabantse Tilburg. Raymond publiceert onder de naam Kluun.  Jarenlang was hij werkzaam in de marketing en startte zijn eigen marketingbureau, Project X.

In 2000 wordt bij zijn toenmalige vrouw Judith borstkanker geconstateerd, waar zij in 2001 aan overlijdt. ‘Komt een vrouw bij de dokter’ is gebaseerd op zijn eigen ervaringen gedurende deze tijd. Na de dood van Judith verkocht Kluun zijn marketingbureau en vertrok met zijn dochter Eva naar Australië. 

Hier begon het schrijven van zijn debuutroman ‘Komt een vrouw bij de dokter’. In 2006 kwam het vervolg op dit boek uit: ‘De weduwnaar’. Daarnaast schreef Kluun de boeken ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ (2004), ‘Van leven ga je dood’ (2008) en er kwam ook een verzameling uit van de columns die door hem geschreven zijn (Klunen, 2008). Vorig jaar verscheen zijn nieuwste roman \\\' Haantjes\\\' (2011). In 2005 trouwde Kluun met Nathalie. Zij hebben twee kinderen, Roos en Lola.

 
Meer details
 Kluun

Boeken

ADVERTENTIE
De Galaxy Chromebook maakt je (school)leven makkelijker!

Met de Galaxy Chromebook Go kun je de hele dag huiswerk maken, series bingen en online shoppen zonder dat 'ie leeg raakt. Ook kan deze laptop wel tegen een stootje. Dus geen paniek als jij je drinken omstoot, want deze laptop heeft een morsbestendig toetsenbord!

Ontdek de Chromebook!

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen