Hannah Green


Hannah Green
Pseudoniem voor
Joanne Greenberg
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Engels
Geslacht
Vrouw
Geboren
30 november 1931
Biografie

Hannah Green is niet de echte naam van de schrijfster Hannah Green.

Het is namelijk een pseudoniem voor de naam Joanne Greenberg. Ze is een Amerikaanse schrijfster die het boek ´I never promised you a rose garden´ geschreven heeft. Dit boek is inmiddels bekend door de hele wereld en erg veel mensen hebben dit indrukwekkende boek gelezen.

Het boek is geen autobiografie van haar, maar omdat Joanne vroeger zelf last had van psychische problemen heeft ze haar eigen ervaringen in het boek verwerkt.

Onder de naam Hannah Greenberg heeft ze alleen het boek I never promised you a rose garden. Onder de naam Joanne Greenberg heeft ze echter veel meer bekendere boeken geschreven. Inmiddels zijn een aantal van haar boeken al verfilmd en heeft ze ook meerdere prijzen voor haar boeken in ontvangst mogen nemen.

 
Meer details
Hannah Green

Boeken

ADVERTENTIE
Combineer alle b├Ętavakken met techniek

In de universitaire opleiding Science, Technology & Innovation vertaal je theorie uit alle bètavakken naar innovatieve oplossingen voor uitdagingen van deze tijd. En met je handen bouw je een prototype van je ideeën. Benieuwd geworden? Meld je aan voor de Bachelorweek en kom naar de Open Campus Dag! 

Ontdek meer!

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen