Jongens gezocht!
We zoeken nog een aantal examenkandidaten die (voor moneys) hun frustraties, verdriet, of blijdschap willen uiten na afloop van de examens. Solliciteer voor 3 maart als eindexamenvlogger!

Meedoen

Emma Curvers


Emma Curvers
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Nederlands
Geslacht
Vrouw
Geboren
15 oktober 1985
Biografie

Emma Elizabeth Curvers (Leeuwarden, 15 oktober 1985) is een Nederlandse schrijfster, journaliste en columniste voor het landelijke dagblad de Volkskrant.
Ze studeerde bouwkunde om de familie-eer te redden, kunstacademie uit ellende en filosofie om zich ergens in vast te bijten. Emma schrijft voor Folia en CJP, daarnaast is ze hoofdredacteur bij Cineville.
"Iedereen kan schilderen" is haar debuutroman.

Emma Curvers (1985) groeide op in Zuid-Limburg, studeerde filosofie en is hoofdredacteur van filmplatform Cineville. Ze baarde opzien met haar stukken in het Amsterdamse studentenblad Folia en publiceerde in Das Magazin. Momenteel schrijft ze columns voor de Uitkrant en schrijft ze als journalist voor de Volkskrant en ELLE. 

 
Meer details
Emma Curvers

Boeken

ADVERTENTIE
Overweeg jij een maatschappelijke studie?

Misschien is een studie Sociologie of Antropologie dan wel iets voor jou! Bij beide opleidingen ga je aan de slag gaat met maatschappelijke vraagstukken. Wil jij erachter komen welke bachelor bij jou past? Kom in maart proefstuderen aan de VU.

Meer informatie

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen