Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Christophe van Gerrewey


Christophe van Gerrewey
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Nederlands
Geslacht
Man
Biografie

Christophe Van Gerrewey is geboren in 1982. Hij studeerde architectuur aan de Universiteit Gent en literatuurwetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. “Op de hoogte” is zijn romandebuut.

Eerdere publicaties van hem verschenen in tijdschriften en kranten of als onderdeel van bloemlezingen en verhalenbundels. In 2010 verscheen van zijn hand de bundel “Vijf ziekteverhalen”. De auteur is lid van de redactie van het literaire tijdschrift DWB, publiceert kritiek en essays in tijdschriften als De Witte Raaf, OASE, DW B en Etcetera, en hij is als FWO-aspirant verbonden aan de Vakgroep Architectuur & Stedenbouw van de Universiteit Gent.

De schrijver laat zich opmerken als een oorspronkelijk en veelzijdige denker en schrijver. Zo kreeg hij onder meer de essayprijs van Filosofie Magazine en de Prijs voor Jonge Kunstkritiek (2008, Rotterdam) in de categorie essay en recensie.

 
Meer details
Christophe van Gerrewey

Boeken

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen