Examenkandidaten gezocht!
We zoeken nog een aantal examenkandidaten die (voor moneys) hun frustraties, verdriet, of blijdschap willen uiten na afloop van de examens. Solliciteer voor 3 maart als eindexamenvlogger!

Meedoen

Live Q&A over profielwerkstukken

Rijksmuseum | Scholieren.com

met Izzy & David | 3 jaar geleden

Moet jij voor de zomervakantie een onderwerp bedenken voor je profielwerkstuk? Heb je geen idee hoe je begint aan die grote klus? Lukt het niet om een goede hoofdvraag te bedenken? Of heb je juist een tof idee, maar heb je hulp nodig bij de uitvoering?

Al je vragen over je profielwerkstuk kun je stellen tijdens de live Q&A. In de Q&A krijg je antwoorden van Izzy, winnaar van het Junior Fellowship 2019, de profielwerkstukkenwedstrijd van het Rijksmuseum en David, redacteur en creatief brein bij Scholieren.com.

Prijs winnen met je pws

Lijkt het jou leuk om net als Izzy deel te nemen aan de Rijksmuseum profielwerkstukkenprijs Junior Fellowship? Check de voorwaarden. De winnaar ontvangt een studiebeurs van 1500 euro!

 

Wie is Izzy Vogel?

Wie is Izzy Vogel?

Izzy won in 2019 de profielwerkstukkenwedstrijd van het Rijksmuseum met haar pws over nostalgie. Ze maakte een fotoserie én een modecollectie. Ga met Izzy in gesprek over originele onderwerpen en vraag haar hoe je een pws kunt opbouwen.

Wie is David Weel?

Wie is David Weel?

David is het creatieve brein bij Scholieren.com. Hij maakte o.a. een videoserie over vakantievrienden en werkt nu aan een podcast over het studentenleven. Vraag David om pws-tips over een goede hoofdvraag en de vorm van je pws. 

REACTIES

H.

H.

Ja, ik heb een vraag

3 jaar geleden

Antwoorden