Examenvlogger

Wij zoeken examenvloggers!

Doe jij dit schooljaar eindexamen en lijkt het je leuk om (tegen betaling) jouw examenjaar in beeld te brengen? Solliciteer dan nu! Wie weet word jij onderdeel van het Scholieren.com-examenteam van 2024.


De deadline is zondag 3 maart 23:59u 2024. 
De aanmeldingen zijn gesloten! 

Wie zoeken we?

Voor ons eindexamenjournaal zijn we op zoek naar vloggers die niet op hun mondje zijn gevallen. Vertel ons alles: hoe de toets ging, maar ook eventuele bijzondere gebeurtenissen gedurende het examen (denk aan rondvliegende vogels in de examenzaal, stinkende docenten, gestolen examens of andere gekke dingen). Nieuw dit jaar is dat we ook benieuwd zijn naar hoe jij je voorbereidt op de eindexamens. Volg je een speciaal leerschema, studeer je samen met anderen of wacht je tot het allerlaatste moment? 

Wat ga je doen?

Je maakt video's over de voorbereiding op je examens. Tijdens de examens maak je vlogs over hoe jouw examen ging, die voegen we samen met andere vlogs en daar maken we een Examenjournaal van. We publiceren dit op onze speciale eindexamenpagina (die door honderdduizenden scholieren wordt bezocht), op ons YouTube-kanaal, TikTok-account en op ons Instagram-account @eindexamens. En je wordt dus betaald voor je filmpjes! Nou, mooi toch?

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen om te solliciteren, is vóór 3 maart 23:59u een formuliertje invullen en een korte proefvideo opsturen waarin je jezelf voorstelt (maximaal een halve minuut). De precieze instructies staan in dat formulier.

Gids Leraar worden

Alles wat je moet weten over leraar worden