Eindexamens 2023

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Eindexamenkandidaten gesteund door omgeving

Door Simon

Eerder deze maand hielden we een enquête op onze site onder Eindexamenkandidaten. De uitkomst? Een citaat uit ons persbericht:

"Scholieren die zich voorbereiden op de landelijke schoolexamens in mei worden flink gesteund door hun omgeving. Maar liefst 85% van de kandidaten krijgt steun van het gezin, maar ook van vrienden (79%) en familie (71%). Veel vwo’ers hoeven even geen huishoudelijke klusjes te doen en vooral vmbo’ers worden door hun ouders overhoord." (klik voor meer)

Fijn is dat he? Dat het rond de eindexamens gewoon even helemaal om jou mag draaien?

We wensen je veel succes! En onthoud wat een van de leerlingen die de enquête invulde ons schreef: "Ik krijg veel hulp, en dat is fijn, maar onthoud wel dat jij degene bent die het zo moet doen, niet je ouders."

Gepubliceerd op 26 april 2010


ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!
Eindexamen gids

Ga jij studeren?

Op Studenten.com lees je alles en luister je de Studententijd podcast!