Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

UPDATE: N-termen voor vmbo, havo en vwo zijn bekend

LET OP: dit artikel is uit 2019! Aan 2022 wordt heel hard gewerkt!

Om 8:00 uur zaten wij klaar om de site van Cito.nl te refreshen voor de n-termen. We hebben ze in dit artikel even voor je op een rij gezet. Heb jij netjes je antwoorden overgeschreven en punten opgeteld? Dan kun je nu al zo ongeveer uitrekenen of jij vandaag goed nieuws gaat krijgen.

Belangrijk: we hebben de Bereken-je-cijfertool meteen aangepast met de werkelijke n-termen. Hiermee kun je nu dus heel makkelijk je voorlopige cijfers uitrekenen. Als je je ingeschreven hebt voor de mailupdate, krijg je zo snel mogelijk bericht met je voorlopige cijfers. 

Scholieren.com sleept je ook door deze spannende dag heen. Vanaf vanochtend staat het Liveblog weer voor even aan. Hier delen we alle belangrijke links en nieuwtjes. Volg ook Instagram @eindexamens voor supersnelle updates. We maken nog een analyse van de n-termen, die verschijnt later vandaag. Vanavond komt er een laatste eindexamenjournaal online op YouTube, waarin alle vloggers laten weten of ze geslaagd zijn. En misschien dat chinchilla Marty nog wel even gedag komt zeggen?

Vmbo BB - digitale examens

Vmbo KB - digitale examens

Vmbo GT - Algemene vakken (eerste tijdvak)

Vmbo GT - Algemene vakken (tweede tijdvak)

Havo (eerste tijdvak)

Havo (tweede tijdvak)

Vwo (eerste tijdvak)

VWO (tweede tijdvak)

Gepubliceerd op 28 juni 2019


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Zoek jij informatie voor je (profiel)werkstuk over het klimaat?

Op EnergieGenie.nl vind je allerlei artikelen die je kunnen helpen bij het maken van je werkstuk over klimaatverandering, duurzame energie en de energietransitie. Daarnaast vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Check EnergieGenie.nl

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.