Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

'Helaas ben je op dit moment gezakt...' | Eindexamenjournaal 2022 #11

Door Wayne

De dag waarvan je wist dat het er aan kwam: de uitslag van de eindexamens ! Ook voor onze examenvloggers was het nagelsbijten tot aan het telefoontje. Zijn ze nu geslaagd of gezakt? Sommigen zagen het aankomen, anderen zijn in shock. Benieuwd naar de reacties, check dan het laatste eindexamenjournaal van dit jaar!

Wij wensen alle eindexamenkandidaten van harte gefeliciteerd met hun resultaat. En voor alle herkansers en gezakten: zet 'm op! Alles komt goed.

Zie dit en meer in het laatste Eindexamenjournaal! Vond je deze video leuk, en wil je meer van ons zien? (Geloof me, dat wil je). Abonneer dan hier op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 9 juni 2022


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
De Galaxy Chromebook maakt je (school)leven makkelijker!

Met de Galaxy Chromebook Go kun je de hele dag huiswerk maken, series bingen en online shoppen zonder dat 'ie leeg raakt. Ook kan deze laptop wel tegen een stootje. Dus geen paniek als jij je drinken omstoot, want deze laptop heeft een morsbestendig toetsenbord!

Ontdek de Chromebook!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.