Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Examenjournaal #11: Gezakt of geslaagd?

Na dagenlang zwoegen en nòg meer dagen in spanning zitten, was het vandaag voor de meesten van jullie dan eindelijk zo ver: hèt verlossende telefoontje. Al onze examenvloggers filmden het moment van de examenuitslag. Zijn ze gezakt of geslaagd? Je ziet het in dit allerlaatste examenjournaal! 

Bedankt voor het volgen! Ga je studeren? Check dan het Instagram-account @studententijd, voor alles over het studentenleven!

Onze vloggers

Je volgde het examenavontuur van Thandi (vmbo), Marit (vmbo), Lynn (vmbo), Jorian (vmbo), Jorke (vmbo), Britt (havo), Nynke (havo), Babette (havo), Silke (havo), Armaan (havo), Kayleigh (havo), Chazz (havo), Luc (vwo), Pien (vwo), Valeski (vwo), Lars (vwo), Eline (vwo) en Job (vwo) hier bij Scholieren.com!

Het Eindexamenjournaal kwam iedere examendag om 20u online op YouTube, en is ook te vinden op Instagram @eindexamens! Het journaal blikt terug op de dag met reacties van onze examenvloggers. Ook voorspelde ons examendier Harry de examens in de journaals.

Gepubliceerd op 10 juni 2021


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?

Gids Leraar worden

Alles wat je moet weten over leraar worden

#}