Eindexamenkandidaten gezocht!

Eindexamenkandidaten gezocht!

Je wil er waarschijnlijk nog niet aan denken, maar het is bijna zover: de eindexamens komen eraan. Ben jij dit jaar aan de beurt en lijkt het je heerlijk om even stoom af te blazen na je examen Duits, wiskunde of geschiedenis? En contact te hebben met andere examenkandidaten uit het hele land? Lees dan vooral verder.

Want wij zijn op zoek naar een hele lading eindexamenkandidaten.

Examencorrespondenten

Tijdens de eindexamens schrijft het team van Scholieren.com dagelijks allerlei artikelen over de examens van die dag. In die stukken lees je onder meer de mening van docenten, waarover er geklaagd wordt bij het LAKS, én wat andere kandidaten van het examen vonden. En daarvoor hebben we jou nodig.

Heb jij zin om je even af te reageren of je blijdschap te verkondigen aan onze redacteuren na afloop van een zitting? Meld je dan aan bij een van onze WhatsAppgroepen, zodat wij je af en toe een berichtje kunnen sturen. Scroll gauw verder voor de linkjes.

Wat moet je doen?

Na afloop van je examen word je enkele keren door ons ge-app't over hoe het ging. Viel het mee, viel het tegen? Dan kun je dus al je frustratie, opluchting of boosheid bij ons kwijt. Je quotes verwerken we in een nieuwsbericht dat je later terugziet op Scholieren.com. Je mag dus én lekker bij ons ventileren én je wordt superberoemd. Win-winsituatie, al zeggen we het zelf. 

Naast het feit dat wij jou appen, vragen we je ook om je oren en ogen goed open te houden. Vertel het ons als er iets nieuwswaardigs gebeurt tijdens je examens (huilende examenkandidaten of snurkende surveillanten bijvoorbeeld). Dan gaan wij daar achteraan. Door je aan te melden, kun je ook contact hebben met eindexamenkandidaten uit andere provincies in het land. Hoe leuk is dat!

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je mening laten horen en duizend karmapunten verdienen, meld je dan bij een van de onderstaande WhatsApp-groepen aan. We zijn je eeuwig dankbaar.

Voeg jezelf toe aan een groep en stuur 'm vooral door aan je mede-eindexamenkandidaten:

Vwo: klik hier
Havo: klik hier
Vmbo-TL: klik hier

PS. Ook docenten kunnen examencorrespondent worden! We hebben na afloop van een examen ook graag contact met een leraar om zijn of haar mening te horen. Voor vragen of docenten die zich willen aanmelden, mail dan naar jorieke@scholieren.com

 

Gepubliceerd op 6 maart 2023
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.