Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Doe mee met ons alternatieve corona-eindexamen!

Het is officieel: het centrale eindexamen gaat voor het eerst in forever niet door. Dit betekent geen stress, lekker lang vakantie, maar ook (voorlopig) geen examenfeestjes en niet het befaamde, verlossende telefoontje. Best jammer, vinden velen van jullie. De jongerenredactie van Scholieren.com vindt dat ook en daarom hebben wij het alternatieve corona-eindexamen in het leven geroepen!

Pak je pen, flesje water, banaan, binas en woordenboek erbij, want dit examen is een hersenkraker zoals je hem nog niet eerder hebt meegemaakt. Alle vragen zijn corona-gerelateerd, dus als je een beetje opgelet hebt de afgelopen weken, moet het te doen zijn. Voor de échte examen-ervaring kun je natuurlijk ook een surveillant (ouder, broertje of zusje) inschakelen. 

Het mooiste van alles: het slagingspercentage van ons examen ligt bij voorbaat op 100 procent en de eerste honderd deelnemers worden door ons opgebeld om ze het goede nieuws te brengen. Heb je dus toch een beetje de ervaring van het 'spannende' belmoment. 

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw eindexamen-setup, dus onze DM's op Insta staan altijd open voor foto's. En vergeet natuurlijk niet een video te maken van jouw verlossende telefoontje. 

Succes!

powered by Typeform

Gepubliceerd op 26 maart 2020


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?