Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Big business op het forum: cijferstress

Voor de forumrubriek van deze week zocht ik vooral op het woord 'examen'. Nu die achter de rug zijn, beginnen de zenuwen pas echt. Hier een selectie van de leukste examentopics, in de breedste zin van het woord.

Elke twee weken gaat Tjeerd of Esmee op ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een volleerd Columbus struinen ze door onbegaanbaar gebied, langs onbekende schoonheden en angstaanjagende drukke topics. Discussieer mee!

Wanneer ga je beginnen? Hoeveel lessen had je nodig? Wanneer ben je geslaagd? Een verzameling van beginners en experts als het gaat over het rijexamen.

Met welke cijfers ga jij het examen in?’ is de hoofdvraag van dit topic. Erg boeiend, want je ziet van willekeurige forumbezoekers even hoe ze d’r op school voor staan. Tenminste, als het allemaal waar is wat ze vertellen…

Topics die beginnen met ‘kennen jullie het gevoel dat je..’ zijn altijd goed. Dit topic ook. Kennen jullie het schurfterige gevoel van nog aan een toets moeten beginnen, terwijl je al weet dat je een onvoldoende gaat halen? Ontdek het zelf!

Nigga is bang  een twee of een drie voor het economie-examen te halen en vraagt zich af of je dan nog wel slaagt. Ik denk dat Nigga intussen huilend op de bank ligt met de handen in het haar...Sterkte!

Gepubliceerd op 2 juni 2011


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?