Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens...de coronacrisis heeft een grote impact op jongeren. Wij zijn benieuwd hoe jullie ermee omgaan en wat jullie vinden van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek!

Doe mee

Verliefd

Oh god. Ik heb het zwaar te pakken. Dit is niet normaal meer. Ik word niet goed! Mijn hart maakt overuren en ik zwééf! Ik ben verliefd, tot over m'n oren. Hij heet Mario (niet van het spelletje, ha-ha) en hij is de knapste Italiaan op deze aardbol.

Ik kan je vertellen: voordat ik Mario ontmoette, heb ik veel rondgekeken naar het Italiaanse mannelijk schoon, maar zo eentje als Mario had ik nog nooit gezien. Hij is gebruind en heerlijk gespierd. Zijn zwarte, golvende haar reikt tot iets boven zijn schouders en als het voor zijn ogen zit strijkt hij zo sexy met z'n hand door zijn haar. Een prachtige rij witte tanden en nóg mooiere donkerbruine ogen. Ja, hij is helemaal perfect. Super romantisch, ook dat nog. Gisteren heb ik met 'm gezoend, op het balkon. En het was volle maan. Ik smelt nog als ik eraan denk. Maar ik ga er vandoor, mijn tijd in het internetcafé zit er al weer op. En bovendien.. ik heb hier betere dingen te doen dan te webloggen. Vanmiddag ga ik zeilen met Mario! Joehoe!

Gepubliceerd op 8 juli 2007
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!