Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Verder leren dan je neus lang is

Verder leren dan je neus lang is

Door

Ik ben echt zo’n geweldige fan van Raymann… nee, serieus, die gozer is zo grappig! Zoals nu ook weer in die reclames van de overheid, over Verder leren dan je neus lang is. Komt hij daar als één of andere pimp een lokaal binnengelopen. Alleen ik snapte nou niet goed wat ze bedoelen met die hele campagne, dus heb ik het even opgezocht.

Eigenlijk is het vet simpel: Als je nog geen VMBO, HAVO, of VWO diploma hebt na je 16e, mag je nog niet van school. Ze willen er dus gewoon voor zorgen dat wij niet van school gaan zonder diploma. Op zich best chill toch? Zo willen ze er in Den Haag voor zorgen dat de 56.000 leerlingen die jaarlijks voortijdig stoppen met hun opleiding, in 2012 gedaald zal zijn met 35.000
Ik wist wel dat het een goede campagne was van Raymann. Die man is behalve grappig namelijk ook bloedserieus over bepaalde zaken.

Gepubliceerd op 30 augustus 2007
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie