Toppers top of flop?

Door

Afgelopen vrijdag begon de serie concerten van de Toppers (Geer, Goor en René) weer. Ik was erbij. Naja, erbij… ik stond in de parkeergarage auto’s naar binnen en buiten te leiden. Kon tijdens mijn surveillerende rondje over het dakdek nog net de lichtshow uit de Arena zien opstijgen.

De toppers wisten vrijdag al te melden dat er volgend jaar ook weer een reeks concerten wordt gegeven. Ik sta eerlijk gezegd niet zo te springen. Niet omdat ik dan weer tot 3 uur 's nachts bezig ben lief te lachen naar boze automobilisten, maar eerder omdat de humor van die drie mij niet aanstaat.

Lees verder

Typische toppers bezoekers
En als ik ook even stiekem naar binnen gluurde in de auto bij de gemiddelde topper-bezoeker, waren ze allemaal hetzelfde: vrouw, net iets te dik, met heupbroeken die 2 maten te klein waren, boa’s en glitterhoedjes. Moet het nou echt zo over de top?

'Toppe' muziek
Ik denk dat het niet zo vreemd is dat de Nederlandse jeugd liever naar buitenlandse muziek luistert als het alternatief het levenslied van André, die nieuwe vage single van Marco, of Bonnie st. Claire is.

Was jij erbij? Misschien heb je dan wel een hele andere mening! Laat 'm horen!

Gepubliceerd op 29 mei 2008
ADVERTENTIE
Hoe kies je een studie die past bij wat je later wil gaan doen?

Je bent bijna klaar met je middelbare school en weet al wat voor werk je later wilt gaan doen. Maar hoe vind je de studie die past bij jou plannen voor later? Lees alle tips over het vinden van de studie die past bij wat je later wilt gaan doen op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!