Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Toppers top of flop?

Toppers top of flop?

Door

Afgelopen vrijdag begon de serie concerten van de Toppers (Geer, Goor en René) weer. Ik was erbij. Naja, erbij… ik stond in de parkeergarage auto’s naar binnen en buiten te leiden. Kon tijdens mijn surveillerende rondje over het dakdek nog net de lichtshow uit de Arena zien opstijgen.

De toppers wisten vrijdag al te melden dat er volgend jaar ook weer een reeks concerten wordt gegeven. Ik sta eerlijk gezegd niet zo te springen. Niet omdat ik dan weer tot 3 uur 's nachts bezig ben lief te lachen naar boze automobilisten, maar eerder omdat de humor van die drie mij niet aanstaat.

Lees verder

Typische toppers bezoekers
En als ik ook even stiekem naar binnen gluurde in de auto bij de gemiddelde topper-bezoeker, waren ze allemaal hetzelfde: vrouw, net iets te dik, met heupbroeken die 2 maten te klein waren, boa’s en glitterhoedjes. Moet het nou echt zo over de top?

'Toppe' muziek
Ik denk dat het niet zo vreemd is dat de Nederlandse jeugd liever naar buitenlandse muziek luistert als het alternatief het levenslied van André, die nieuwe vage single van Marco, of Bonnie st. Claire is.

Was jij erbij? Misschien heb je dan wel een hele andere mening! Laat 'm horen!

Gepubliceerd op 29 mei 2008
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie