So, you wanna be a model?

So, you wanna be a model?

Door

Meisjes, vrouwen, dames! Denk je dat het échte modellenleven voor jou veel te zwaar is? Iedere dag vroeg je bed uit en maar mooi glimlachen? Het kan anders! Mijn vondst: via internet kun je MODEL worden, check: www.gosupermodel.nl/fotoshoot. Na één blik op het beeldscherm had ik het gezien; een heerlijke meidensite. De knalroze achtergrond en de digitale modellen die mij stralend aankijken, zorgden ervoor dat ik me hier thuis voelde. Alle dingen waar wij vrouwen van houden zijn op de site verkrijgbaar!


Op de site kun je zelf een 'poppetje' maken. Alle soorten modellen kun je kiezen. Da's echt lachen!

Nieuwe outfits scoren
Aber, ik ging er eens rondsnuffelen en je kunt er wirklich van alles uitspoken. Danswedstrijden, gedichtenwedstrijden, fotowedstrijden. De modellen houden hun dagboek en fotoboek bij. Op vrijdag is het een aangename dag; dan zijn er nieuwe outfits te scoren.

Aangezien ik alles wat ook maar iets met kleding heeft te maken wezenlijk interessant vind, ben ik ook maar een model gaan maken. Ik was van plan een kloon van mijzelf te maken maar helaas kon ik mijn Eline geen oorbellen in doen, dus ze lijkt überhaupt niet op mij.

Bloedmooi en keihard
Het wordt op de site overigens wel duidelijk dat de modellenwereld een keihard wereldje is. Je kunt namelijk andere meiden, die jou niet aanstaan, verbannen. Ach ja, als model moet je daar maar tegen kunnen.
Important: er valt ook 'n eigen fotoshoot mee te winnen. Op 24 mei wordt de winnares bekendgemaakt. Máár er is wel een aantal eisen waar een echt supermodel aan moet voldoen! Je moet volgens de site gezond, lief, spontaan, sterk en slim zijn! Dus voldoe jij aan deze eisen, ga dan gewoon voor de hoofdprijs! Begin met een digitaal barbiepoppetje en laat zien wat je in huis hebt. Wie weet sta jij over een tijdje in de spotlight, babe!
En zie je niks in het reallife modellenwereldje, doe dan gewoon mee voor de fun en hou het bij een digitaal model, dat het werk voor jou doet. Alleen die kleren die je voor je model kunt kiezen zijn al goddelijk...

Gepubliceerd op 30 maart 2007