Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Skinny jeans, maar niet meer

Skinny jeans, maar niet meer

Door

Le Le is een popgroepje met thuisbasis Champagne, Frankrijk. Tenminste dat is wat ze je wijs proberen te maken op hun myspace. In werkelijkheid zijn het gewoon drie Nederlanders onder wie Fabergé van De Jeugd van Tegenwoordig. Het nummer gaat over een meisje met een welbekend probleem: ze is namelijks iets te mollig voor haar skinny jeans.

Hoewel de jongen in de clip zingt dat hij erg hip is met zijn skinny jeans, zijn de skinny jeans trouwens al weer passé. In ieder geval lieten grote namen als Dior en Comme des Garcons vooral weer wijd uitlopende modellen en zelfs enorme geplooide broeken zien. Die zitten bovendien voor jongens ook wat lekkerder dan een skinny jeans.

Gepubliceerd op 31 januari 2008
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie