Schrijfwedstrijd Write Now! van start

Door Scholieren.com

Tussen de 15 en 24 jaar oud én schrijf je graag? Stuur voor 1 februari 2009 een zelf geschreven kort verhaal, gedicht, column, raptekst of script naar info@writenow.nu en word hét schrijftalent van 2009!

Write Now! is dé schrijfwedstrijd voor jongeren in het Nederlandse taalgebied en bestaat uit 18 voorronden in Nederland en Vlaanderen. De winnaars van de voorronden nemen het op 21 juni 2009 tegen elkaar op in Off_Corso in Rotterdam. De winnaar ontvangt een laptop t.w.v. €1500, een masterclass van Uitgeverij Augustus, optredens tijdens het GDMW Festival Rotterdam en Den Bosch en de Nachten in Antwerpen. Kijk voor alle voorronden, de prijzen, het reglement en meer informatie op www.writenow.nu.

Gepubliceerd op 17 december 2008
ADVERTENTIE
Zo verlaag je jouw stress voor een toetsweek!

Deze week is natuurweek. Samen met hogeschool Van Hall Larenstein laten we zien wat jij kunt studeren waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het behoud van de natuur. Reporter Isa zocht uit hoe het beste kunt ontspannen als je stress hebt. Op de landingspagina lees je nog veel meer over natuurstudies.

Alles over natuur