Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

"Alkiela"

"Alkiela"

Door

Ik heb niets tegen Fransen. Integendeel, ze leveren ons een mooi vakantieland met prachtige campings, een grote kustlijn en heerlijke wijnen. Het is algemeen bekend dat ze nogal nationalistisch ingesteld zijn. Er is geen enkele Hyundai of Mercedes met een Franse nummerplaat op de hele route du soleil te bekennen en denk ook maar niet dat ze moeite gaan doen om Engels te praten, nee ze praten alleen Frans.

Soko is misschien een ietsiepietsie minder nationalistisch ingesteld dan haar landgenoten, maar toch, toen ik haar liedje op de radio hoorde had het me enkele volle dagen gekost om te ontdekken dat het liedje 'I kill her' heet. Cursusje Engels?

Misschien dat ze nog wat kan leren van haar collega Kate Nash waarmee ze deze zomer op het podium van de Beschaving stond.

[youtube:25AsfkriHQc]

Gepubliceerd op 13 december 2008
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu